Dienos pietūs 01-14d.

Haribol, kviečiame 01-14d. pietų nuo 12-13:30 val. KVKC:

Antradienio prasādam meniu:

– Burokėlių sriuba;
– Duonelės;
– Raudonas daržovių troškinys (Sabdžis);
– Bulvių košė;
– Panyras špinatų padaže ( Panyr šak);
– Karamelinis pieno desertas “ Barfis” ;
– Trupuninis pyragas su serbentais;
– Gėrimas.

Dienos pietūs 01-14d.

Haribol, kviečiame 01-14d. pietų nuo 12-13:30 val. KVKC:

Antradienio prasādam meniu:

– Burokėlių sriuba;
– Duonelės;
– Raudonas daržovių troškinys (Sabdžis);
– Bulvių košė;
– Panyras špinatų padaže ( Panyr šak);
– Karamelinis pieno desertas “ Barfis” ;
– Trupuninis pyragas su serbentais;
– Gėrimas.

Read More